Ontdek thuis jouw talent

Kinderen kunnen hun talenten ontdekken en zijn nog vrij onbevangen. Wat zal de toekomst hen brengen? Welke kwaliteiten komen tot ontplooiing? Waar is jouw kindje goed in? Is jouw kindje een ontwerper, architect, kunstenares of striptekenaar? Misschien doet hij of zij niets liever dan tekenen? En heeft jouw kind talent voor tekenen en creativiteit. Reik inspirerende inzichten aan en ontdek het samen.

Schilderles in Vincent Van Gogh stijl

In de tekencursus van de Crea Academie worden kinderen in de video’s op ideeën gebracht, met verschillende voorbeelden uit de warming-up, de kern en het slot. Een stukje bewustwording en achtergrondkennis wordt op een speelse manier meegegeven. Vervolgens kunnen kinderen helemaal zelf beslissen wat ze willen doen, welke richting dat op gaat, zonder dat de creativiteit beperkt wordt of zonder dat iets op een bepaalde manier moet. Op jouw manier jouw passie vinden, niets is zo waardevol als dat! Probeer ook gratis en vrijblijvend de proeflessen en ontdek samen het talent.

Veel tekenplezier!

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *