Maak een kalender

Herfst, herfst, wat ben je mooi. Ben jij ook zo gek op dit seizoen? Ga bladeren drogen, om met wasco de textuur op jouw blad te rubben. Of schilder zelf de textuur met een satéprikker in de natte verf. Stempelen met de blaadjes is ook al zo’n feest. Je kunt alle kanten op.

Herfstinspiratie tekenidee herfst met een boom

Meng de mooiste herfstkleuren. Lukt dat vanuit de 3 kleuren; rood, geel, blauw? En hoeveel tinten bruin maak jij voor het schors op de boomstam?
Heb jij een mooie herfsttekening gemaakt of andere tekenideeën? Stuur dan een foto van jouw kunstwerkje naar juf Sarah.

Veel tekenplezier!

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *