Teken het licht

De avonden zijn donker en lang. De sterren schitteren aan de hemel. De volle maan verandert in een sikkel van de nieuwe maan. Wat zie jij als je naar het licht kijkt? Zie je dat de figuren in de voorgrond donker zijn als je tegen het licht in kijkt?

Hoe lief zijn deze silhouetten! Geschilderd op hout. Heb je ook zin om te zagen en op die schijfjes te schilderen? Raak geïnspireerd en stuur jouw kunstwerk ook in!

Veel tekenplezier!

Tekening silhouet op hout
Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *