Creatief onderwijs voor thuis en op school

De online tekenlessen van de Crea Teken Academie worden thuis gedaan met materialen die voor handen zijn. De proeflessen kunnen ook op school uitgevoerd worden, zoals hier is gedaan op OBS Het Noorderlicht in Hoogezand. Op deze school wordt gewerkt met de methode Crea in een Notendop. Deze methode is geschreven door juf Sarah om creativiteit te bevorderen, fijne motoriek te verbeteren en kinderen zich te laten verwonderen over de wereld om hen heen.

Groep 5 van OBS Het Noorderlicht heeft in deze proefles over Cobra-kunst gekozen voor karton, wasco, ecoline en een kartelschaar. Prachtig geworden!

Cobra kunst Karel Appel gemaakt door kinderen uit groep 5

Bestel en probeer ook de gratis proeflessen van de Crea Teken Academie bij juf Sarah. De proeflessen gaan over het thema kunst. Een stukje kunstgeschiedenis, uitleg en stimuleren van creativiteit. Na de inspiratievideo’s kunnen kinderen zelf aan de slag met één of meer tekenideeën naar keuze. Gegarandeerd uren tekenplezier.

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *