Creatieve jongens

Midas (7 jaar) startte met de eerste proefles van Niveau 1 en direct wilde hij nog een tekenles doen, zo leuk vond hij het. Hij verbaasde zijn eigen ouders met het opbrengen van de concentratie voor de instructievideo en daarna de opdracht. Positief dus! De video’s van de Crea Teken Academie zijn vlot en zetten aan tot eigen creativiteit. Ook Midas wist daarna direct wat hij wilde maken. De online tekencursus is een creatief kindercadeau voor zowel jongens als meisjes om creativiteit te ontwikkelen, plezier te beleven en te ontspannen. Midas was er zo zoet mee.

Kinderkunst tekeninspiratie Karel Appel

Soms zijn knutsel- of tekenpakketten meer voor meisjes dan voor jongens, maar de Crea Teken Academie is neutraal. Ja, tekenen is absoluut ook voor jongens. Creatieve vaardigheden ontwikkelen voor toekomstige Picasso’s, Harings, Warhols. Misschien schuilt in jouw kindje wel de nieuwe Rembrandt, Vincent of Karel. Of beroepen als grafisch ontwerper, illustrator of architect. Ontdek je talenten en doe wat je gelukkig maakt!

Veel tekenplezier!

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *