Tekenles bij thuisonderwijs

In de video’s van de modules van de Crea Teken Academie komt geregeld een stukje kunstgeschiedenis voor. Ook is aandacht voor beeldaspecten zoals kleurgebruik of compositie. Oog voor kunst gaat vanzelf en interesse wordt geprikkeld met de korte inspiratievideo’s van deze online tekencursus. Zonder dat je het door hebt, zal alle opgedane kennis ongetwijfeld meegenomen worden naar een museumbezoek.

Deze jongens maken al maanden een mooie reis door Europa en daarbij hoort thuisonderwijs. Natuurlijk is de tekencursus een hele fijne aanvulling, waar met veel plezier aan gewerkt werd. Op reis heb je wellicht minder creatieve spullen bij je, maar de Crea Teken Academie geeft ruimte om invulling te geven op jouw manier. Complimenten aan de kunstenaars, zo knap allerlei materialen verzameld (Portugese tegeltjes in de tuin gevonden) en er echte kunst van gemaakt. Wauw!

Twee jongen die popart maken van Keith Haring met bewegingsstreepjes
Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *