Creatief tekenen buiten

Jongens en meisjes, ga lekker naar buiten om op zoek te gaan naar een tekenidee! Misschien vind je wel een leeg slakkenhuis of een dode hommel. Toffe ideeën om na te tekenen! Dit kan naar de werkelijkheid of juist met wat fantasie. Bekijk de vorm eens goed, de kleur en textuur en pas alle beeldaspecten toe die je ook kunt leren in de tekenlessen van de Crea Teken Academie.

Schilderles in Vincent Van Gogh stijl

Het bovenstaande ingestuurde kunstwerkje is uitgeknipt en op een toffe zelfgemaakte achtergrond geplakt. Een soort honinggraat gestempeld van bubbeltjesplastic. Leuk hè?

Wat voor creatiefs kun jij bedenken? En stuur jij ook jouw kunstwerkje op? Ik ben benieuwd hoe creatief jij bent geweest en zo kun je ook anderen inspireren!

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *