In de flow van de feestdagen

Iets leuks knutselen voor in huis met Halloween hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Maak eenvoudig van kosteloos materiaal een spookje van een leeg potje en een wikkelpapiertje. Knip een A4 door de helft, plak aan elkaar als een strook en maak er een feestslinger van. Een ander creatief ideetje: maak van een wc-rol een vleermuis met zwart papier of verf. In een handomdraai is jouw huis omgetoverd tot een Trick or Treat Thuis. Kijk goed naar de foto, dan zie je het eindresultaat van de ideetjes. Superleuk!

Schilderles in Vincent Van Gogh stijl

Lekker ontspannen de drukke feestdagen door met de kinderen? De tekenlessen van de Crea Academie bestaan uit inspirerende korte video’s in een neutraal thema. Zo kunnen de kinderen op elk moment zelfstandig aan de slag. Op dit blog deel ik binnenkort ook leuke Sint tekenideeën en kerstknutsels. Dus kom snel nog eens kijken of volg de Crea Academie op Instagram voor meer teken- of knutselideeën rondom de feestdagen.

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *