Kunstbloemen knutselen van karton

Tekenen en schilderen geeft ontspanning. Hoe heerlijk om je even helemaal te verliezen in je eigen wereld. Ben jij meer van het knutselen? Dan heb ik een leuk knutselidee! Deze keer maak ik vrolijke kunstbloemen van karton en heb ik meerdere technieken gebruikt. Naast tekenen/schilderen komen ook handvaardigheid en textiele werkvormen aan bod. Voor dit kunstwerk heb ik deze materialen gebruikt: karton, satéprikkers, groene en witte verf, tape, potlood, schaar, prikpen en matje, naald en draad en kralen. Probeer jij ook de bloemetjes buiten te zetten? Alles wat je maakt is goed.

Schilderles in Vincent Van Gogh stijl

Bij de Crea Teken Academie leer je tekenen en krijg je tekenles van een echte juf. Ja, juf Sarah heeft naast haar zwem- en veterstrikdiploma, ook haar diploma’s gehaald als basisschool- en middelbare schooljuf. Door de pabo + kunstacademie en opgedane werkervaringen, spreekt zij de taal van de kinderen. Inspireren, onderzoeken, spelenderwijs leren en je eigen pad kunnen kiezen, dit zie je duidelijk terug in de lessen. Echt beter leren tekenen, beschouwen, waarnemen en reflecteren, dat kun je hier leren. Op een speelse manier, ontspannen en ongedwongen. Waar, wanneer en waarmee jij wil. Probeer ook de gratis proeflessen en ontdek zelf hoe de Crea Teken Academie is!

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *