Leer een paashaas tekenen

Voor een kind lijkt het tekenen van deze paashaas misschien moeilijk, maar het is gemakkelijker dan je denkt. Als je stap voor stap aan het werk gaat, goed kan kijken en jouw creativiteit erin gooit, kan het niet anders dan een meesterwerk worden! Werk met de materialen die je bij de hand hebt of wat jou leuk lijkt. En weet je, alles kan en mag, het wordt uiteindelijk jouw kunstwerk.

Schilderles in Vincent Van Gogh stijl

Begin met een klein hartje in het midden. Onder het hartje een streepje naar beneden, daar volgt het mondje. Aan het hartje vast teken je 2 bolle wangen met bovenop een boogje. Aan de bovenkant van dit boogje komen links en rechts de oogjes. Dan teken je het gezicht eromheen. Langs alles wat je al getekend hebt, overal ongeveer een centimeter vanaf. Oren eraan, een lijfje en klaar is Kees. Of krijgt jouw paashaas een andere naam?
Heb je wat meer hulp nodig? Hieronder vind je een kort filmpje (1m28s) waarin ik stap voor stap de paashaas teken en schilder. Handig toch?

Instructiefilmpje paashaas tekenen

Leer stap voor stap een kleurvolle paashaas tekenen en schilderen

Bij de Crea Teken Academie leer je niet stap voor stap tekenen. De online tekenlessen leren je vooral goed te kijken naar wat je wilt tekenen, niet alleen trucjes voor bepaalde dieren. Door kunstwerken te beschouwen en vormen te ontdekken, leer je alles tekenen wat je wilt. Wil jij dit ook? Ontdek zelf hoe leuk het is en doe gezellig mee met één of meerdere modules van de tekencursus. Je kan natuurlijk ook eerst de gratis proeflessen proberen.

Veel tekenplezier!

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *