Tekenskills met sint

Als je aan de goedheiligman denkt, met zijn schimmel en alle hulppieten, dan zie je toch direct dat beeld voor je dat ze op de daken lopen met hun cadeautjes. Zing daarbij liedjes als ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes,’ of ‘Op de hoge, hoge daken’. Dit beeld kun je mooi vatten in deze Sint en Pieten tekening, met aandacht voor onze Nederlandse architectuur. De typerende grachtenpanden met hoge gevels en daarop de silhouetten van Sint Nicolas, Pieterbaas, Amerigo of Ozosnel.

Schilderles in Vincent Van Gogh stijl

Tekenen helpt te ontprikkelen en ontspannen. Duik in deze drukke periode vol feesten en opwinding, even in je eigen wereld en neem de tijd om te tekenen wat jou bezig houdt. Creatief bezig zijn is stressverlagend en rustgevend. Breng details aan in de tekening en probeer verschillende tekentechnieken uit, zoals: spatten met verf of vegen met krijt. Jouw Sint idee wordt vast een pracht en een cadeau om naar te kijken.

Veel tekenplezier!

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *