Zorgen verdwijnen met happy stones

Wanneer je een mooi geschilderde steen vindt buiten, verstopt bij een boom of in een plantsoen, dan verschijnt er vanzelf toch een lach op je gezicht? Happy stones zijn kleurrijk versierde stenen die de gelukkige vinder ook weer dient te verstoppen voor een volgende en zo maak je elkaar blij. Heel leuk om te vinden, maar ook heel leuk om te maken natuurlijk!

Schilderles in Vincent Van Gogh stijl

Zoek de leukste stenen die je kunt vinden buiten en versier ze met stift of verf. Je hebt hiervoor speciale materialen, maar je kunt ook een spuitbus lak/vernis kopen, om het weersbestendig te maken. Maak een mandala of stempel een patroon van stippen, dat werkt heel rustgevend en ontspannen.

Wist je dat creatief bezig zijn goed is voor je humeur en je hersenen fit houdt? Tijdens het creëren kun je emoties en stress reguleren. Het activeert bepaalde hersendelen, die een positief effect hebben op je lichaam en geest. Je zorgen verdwijnen als happy stones verschijnen.

Wil jij ook creatief bezig zijn en de positiviteit van creativiteit ervaren? Doe dan mee op de Crea Teken Academie, een online tekencursus voor kinderen. Je leert beter tekenen en dat kan je ook helpen om de mooiste happy stones te maken! Probeer nu een aantal gratis proeflessen en ontdek welk niveau het beste bij jou past.

Deel dit bericht
Juf Sarah
Juf Sarah

Ik ben Sarah en kunstjuf op de Crea Teken Academie. Ik ben helemaal gek van creativiteit en het allerliefste leer ik kinderen tekenen. Hopelijk geef ik jou met mijn tekenlessen en blog ook inspiratie voor een creatieve knutselcreatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *